Ben jij benieuwd wat het werk als consultant bij M3 inhoudt?

Ben je nieuwsgierig naar de strategy & operations vraagstukken waaraan we werken en de klanten waarvoor we dat doen? Wil jij ons leren kennen en de sfeer in ons team proeven? Kom dan naar onze inhousedag op vrijdag 14 oktober 2022!

Programma

Na de ontvangst en lunch zullen we je alles vertellen over wie we zijn en wat we doen. Voor jou de kans om al je vragen te stellen over bijvoorbeeld de projecten waaraan we werken, de aanpak die we hanteren en de werkzaamheden van een Associate. Vervolgens zullen we in groepjes aan de slag gaan met een case om je een idee te geven hoe het is om als consultant bij M3 te werken. De middag zal worden afgesloten met een gezellige borrel waar je het gehele M3 team kunt leren kennen.

Aanmelden

Heb je interesse in consultancy en word je enthousiast van analytische uitdagingen? Heb je een onderscheidend CV en bovengemiddelde studieresultaten? Meld je dan uiterlijk 5 oktober 2022 aan voor onze inhousedag door een mail voorzien van je CV en cijferlijsten VWO en WO te sturen naar recruitment@m3consultancy.nl. Uiterlijk 7 oktober 2022 zullen we je deelname bevestigen en je aanvullende informatie toesturen.

Since most of our clients are Dutch, being fluent in Dutch is a prerequisite for our employees we cannot deviate from and therefore only Dutch speaking candidates can apply for our Inhouse Day.

We are here to answer your questions

Would you like to discover more about the many advantages that come from true digital transformation? Contact us.